Zijn je boxers versleten?

Gaten in je Bjorn Borg boxers? Een bekend probleem!

Veel boxers verslijten gedurende de zomer. Het is dan ook aan te raden om in de herfst of winter op zoek te gaan naar nieuwe boxers. Waarom hoor ik je denken? Veel jongeren dragen de boxershorts in de zomer onder een zwembroek. Dit ziet er natuurlijk prima uit en zit ook nog eens fijn. Een nadeel is echter de de boxers hierdoor extra hard slijten. Dit heeft twee oorzaken.

Ten eerst slijten de onderbroeken harder omdat je de boxer gebruikt in een zwembad met chloor. Chloor is niet goed voor het textiel en zorgt ervoor dat de boxershorts extra hard slijten. Het is dan ook aan te raden om ze niet te dragen in een chloor zwembad, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je dit liever wel doet.

Daarnaast is zon een belangrijke factor. Is het je opgevallen dat het elastiek van je Bjorn Borg boxer minder sterk is geworden, of zelfs helemaal niet meer elastisch is? Dit kan komen door overmatige blootstelling aan de zon. Het elastiek rekt uit en verliest zijn veerkracht. Dit komt omdat je waarschijnlijk uren in je blote bast hebt liggen bakken in de zon. Niets mis mee, maar niet zo goed voor je boxers!

Al met al is de herfst en de winter het ideale moment om je onderbroeken voorraad weer eens netjes bij te vullen!

Bjorn Borg boxers verslavend?

Bjorn Borg boxers, we kennen ze allemaal. Vooral jongeren dragen ze veel. Het geeft enige vorm van status en men wil erbij horen. Toch lijkt het er steeds meer op dat het kopen van Bjorn Borg boxers zelfs tot een verslaving kan leiden.

Vooral onder jongens zijn de boxers erg populair, maar ook vrouwen dragen het ondergoed veel. Je ziet dat jongeren steeds grotere verzamelingen met Bjorn Borg boxers opbouwen. Hoe komt dit, zul je je misschien afvragen.
De verschillende prints zijn onder andere oorzaak van dit verschijnsel. Tuurlijk, het ondergoed zit als gegoten en oogt erg prettig. Toch zal men niet snel ‘verslaafd’ raken aan het kopen van ondergoed van een ander merk. Het is te vergelijken met een verzameling voetbalplaatjes. Als je er eenmaal een paar hebt, dan wil je meer. Meer dan je vrienden en eigenlijk wil je je collectie compleet hebben.

Onschuldig, zul je misschien denken. Niets is minder waar. De Bjorn Borg boxers zijn namelijk vrij kostbaar. Een beetje boxer kost al snel meer dan twee tientjes. Voor jongeren, die de overgrote doelgroep van het product zijn, kan dit erg veel geld zijn. Het kan dus zeker tot problemen leiden wanneer je ‘verslaafd’ raakt aan het kopen van Bjorn Borg boxers. Het is dan ook aan te raden om niet te veel van dit ondergoed te kopen. Koop het vooral voor de functionaliteit en niet omdat je er graag zoveel wilt hebben.

Tot slot willen we aangeven dat we je niet willen ontmoedigen om de boxers aan te schaffen. Ook wij, redacteurs van deze website dragen Bjorn Borg boxers. Koop echter niet meer dan nodig, want voor je het weet zit al je geld in de ondergoed la! Besteed je geld liever aan een paar mooie hemden, die worden nog gezien en maken je de man!

Nep Bjorn Borg boxers

Op onze site vindt je links naar verschillende webshops. Deze webshops geven aan dat ze uitsluitend originele artikelen verkopen. Er zijn echter ook tal van voorbeelden bekend waarbij nep Bjorn Borg boxers worden verkocht. Hierbij gaat het niet om de bekende grote webshops, maar om verkoop op marktplaats, markten of braderieën. Graag willen we je aangeven hoe je de neppe Bjorn Borg boxers kunt herkennen. Zo kom je niet in de problemen en zul je niet snel neppe artikelen aanschaffen.

Allereerst is het verstandig om te kijken naar het ontwerp van het artikel. Soms worden artikelen met een ontwerp aangeboden die nooit door Bjon Borg zelf zijn uitgegeven. Denk hierbij aan kleurencombinaties of afdrukpatronen die niet door Bjorn Borg gevoerd worden. Het is echter erg moeilijk om de neppe ontwerpen te herkennen. Daarnaast is het verstandig om de stiksels te controleren. Wanneer je te maken hebt met nep Bjorn Borg boxers zullen de stiksels vaak anders zijn dan bij de originele producten.

Ook aan de labels in de Bjorn Borg boxers is te zien of je te maken hebt met echte of neppe artikelen. De labels zijn officieel rood van kleur. Ook zijn de labels vrij groot. Wanneer de kleur van de labels afwijkt of de labels een stuk kleiner zijn is er een redelijke kans dat je te maken hebt met nep producten.

Tot slot is de prijs erg belangrijk. Zoals iedereen weet zijn Bjorn Borg boxers vrij prijzig. Het is dan ook niet mogelijk om de boxers voor een zeer lage prijs aan te schaffen. Het kan voorkomen dat iemand oude partijen verkoopt, waardoor de prijs erg laag is. Maar dan nog zul je de boxers nooit voor een paar euro aantreffen. Wanneer dit wel het geval is zijn de boxers waarschijnlijk niet origineel.

Bjorn Borg Boxers Fansite

Wij van bjornborgboxers.nl zijn geen officiële handelaar van Bjorn Borg kleding. Wij zijn slechts een fanpage voor de boxers van dit merk. Op onze pagina vindt je informatie over de kleding, verwijzingen naar de beste webshops. Veel mensen zullen zich afvragen waarom wij deze bjorn borg boxers fansite hebben opgericht. De achterliggende gedachte van deze site is om een pagina te creeren waar alle modellen in een duidelijk overzicht te vinden zijn. Het ondergoed wordt tegenwoordig op ongelofelijk veel webshops voor allerlei soorten prijzen aangeboden. Wij trachten een overzicht van de beste bjorn borg boxers te maken en sturen je door naar de beste webshop. Zo hoef je je niet druk te maken over het grote aanbod bij de verschillende webshops.

De Bjorn Borg boxers op deze website worden niet door ons verkocht. Wij zijn dan ook geen webshop en hebben geen fysieke producten te koop. Het enige wat wij doen is doorverwijzen naar een webshop waar je je bjorn borg boxers kunt bestellen. Wanneer je vragen hebt over de producten, bestelling of betaling dien je dit voor te leggen bij de desbetreffende webshop. Wij kunnen je helaas niet helpen bij het bestelproces van de Bjorn Borg Boxers.