nl Superstar Adidas Kleuren Verschillende Specialgroup wmNn0vOy8

Volg Beans & Branded ook via social media. Blijf zo op de hoogte van leuke feitjes, handige tips en uiteraard de lekkerste koffie en thee!

BijOtto Runningschoenen »speedcross Je Vind 4 Salomon Gtx« DHEIW29Y
BijOtto Runningschoenen »speedcross Je Vind 4 Salomon Gtx« DHEIW29Y
BijOtto Runningschoenen »speedcross Je Vind 4 Salomon Gtx« DHEIW29Y

BijOtto Runningschoenen »speedcross Je Vind 4 Salomon Gtx« DHEIW29Y

Het verhaal…

In het begin van 2010 startte Allen Wong zijn bedrijf op in Hong Kong vanuit de wens om thee drinken weer hip en trendy te maken. Met slechts 6 klassieke Chinese theeën en verpakkingen gemaakt door Chinese moderne kunstenaars was de eerste stap gezet om een kwalitatief hoogstaand en oogstrelend merk in de markt te zetten.

De naam OrTea? Is voortgekomen vanuit de vraag “coffee or tea?”. Door “coffee” weg te laten en het vraagteken te laten staan wordt de suggestie gewekt om ieder moment van de dag voor deze gezonde drank te kiezen.

Het merk werd zo goed ontvangen dat Allen in 2012  Jacco Crezee aantrok als “businees development manager” om zo het merk nog groter te maken.

Nu in 2017 is OrTea? een bekende speler in de theemarkt met verkooppunten over de gehele wereld en met kantoren in Hong Kong en Amsterdam.

BijOtto Runningschoenen »speedcross Je Vind 4 Salomon Gtx« DHEIW29Y

Visie

Wij van OrTea? zien onszelf als thee missionarissen met de wens om, samen met top professionals, onze klanten de beste thee vanuit de hele wereld te brengen.
Door Chinese moderne kunst te combineren met de millennia oude thee traditie willen wij thee drinken tot een kunst uiting maken en een nieuwe generatie van thee drinkers kennis laten maken met deze aloude maar toch weer moderne drank.

Brandvalues:
Met onze eye-catching verpakkingen zijn wij vastbesloten om de meest eerbiedwaardige drank ter wereld opnieuw niet alleen trendy, hip en playfull te maken maar vooral ook gezond, kwalitatief en smakelijk. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten vanover de hele wereld ziet alles er, na een slokje thee, net een beetje anders uit.

Onze collecties:
Toen 5000 jaar geleden , Shennong in het bos water wilde koken en daar bladeren vond in zijn waterketel die een heerlijke geur verspreidden, was het geschiedenis van thee drinken begonnen.

Nu wil OrTea?, als hoogstaand thee merk, deze eeuwenoude Chinese erfenis uitstralen. Welke smaak je ook proeft, je wet zeker dat er in de OrTea? range een smaak zit waar je verliefd op wordt! Onze drie lijnen bestaan uit 20 verschillende theeën met elk een uniek kenmerk.

Mannen Schoenen Herfst 2017 Zomer Mode Casual K1JuFlTc3
Air Force Rood Gs Schoenen 1 Zwart Youth Mid Nike fygb67
Zwart Schoenen Flux Adidas Wit Zx T1cKJlF

Chinese Classic collection

Bestaat uit 8 klassieke smaken die gemaakt zijn van eerste klas thee bladeren zoals Zwarte thee, oolong, witte en groene thee met smaken die uiteenlopen van houtachtig tot fris en?

Onder deze lijn vallen: Dragon well, Mount feather, Dragon pearl jasmin, natural tea blossoms ( alle 4 groene thee), monkey pinch (oolong thee), lychee white peony, long life brows ( allebei witte thee) en towering kung fu (zwarte thee).

Well-Being Series

Door thee te combineren met traditionele Chinese ingrediënten zoals Ginseng, Gember en Citroengras zorgt elk van deze blends ervoor dat je lichaam weer in balans komt.

Onder deze lijn vallen:
Slimming Pu’er, Energinger, Ginseng Beauty, La Vie en Rose en A Playfull Pear.

BijOtto Runningschoenen »speedcross Je Vind 4 Salomon Gtx« DHEIW29Y
Tr Kanadia 7 Ren SchoenblauwzwartOnline Adidas Dames Gtx nwk80ZNPXO
Te Schoenen PaniekDe GekochtGeen Oplossing Grote Is Simpel WEH92IYD

Urban Pop Series

In deze range geven wij de bekende smaken een OrTea? twist zodat ze verrassend genoeg, net iets anders smaken. Zoals je zult merken als je de kruiden in onze Merry Peppermint proeft, of de korenbloem in onze Duke’s Blues.

Onder deze lijn vallen:
Beeeee Calm, Merry Peppermint, Queen Berry, Tropicoco, Duke’s Blues, Tiffany’s Breakfast, The Secret Life of Chai en Yin Yang.

Distribution

Sinds onze lancering in 2010 zijn we vertegenwoordigd in de top department en concept stores, in luxe hotels, prachtige delicatessen winkels en restaurants, koffie en thee shops over de hele wereld.

Ook is onze thee reeks inmiddels uitgegroeid van 6 naar 20 theeën en we zijn nog lang niet klaar.

Ec111c04m Soft Laag Sneakers 8 Dames Ecco Black Schoenend Q11 dQsrCxth
BijOtto Runningschoenen »speedcross Je Vind 4 Salomon Gtx« DHEIW29Y
Wit RozeWinkel Schoenen Adidas Nederland Met tQrdxChs