TaylorWomens Star Shoes White All Converse Cheap Chuck PwOnkX80
Cognac Bezorgdamp; Borelli Gratis Leren Retour Veterschoen Geklede mNnO8v0w
Blauw10224164 Sportschoen 50 Sportschoen 50 Blauw10224164 Bristol Sportschoen Blauw10224164 50 Bristol Skechers Skechers Skechers dBtshrQCx

Huiden/ vachten

Wij verkopen alle soorten huiden. De mooiste huiden importeren wij uit heel Europa en Zuid-Amerika. Lees meer

Indoor Je Bij Cycling Koop nl Black Futurumshop Sidi 8PmwOv0nyN

Interieur

Onze meubelcollectie bestaat uit een wisselend aanbod van tafels, kasten, dressoirs, stoelen, poefs, ottomanes, lampen etc. Lees meer

TaylorWomens Star Shoes White All Converse Cheap Chuck PwOnkX80

Outdoor

De outdoor collectie bestaat uit een wisselend aanbod van stoelen, tuinbanken, tuinstoelen en tafels. Lees meer

Ook in ons assortiment te vinden zijn diverse Longhorns, schedels van koeien en buffels, bisonkoppen etc. Lees meer

Lambert de Groot wist 10 jaar geleden een stijl te introduceren die navolging vond bij interieurontwerpers en stylisten. Zijn natuurproducten uit verre en exotische streken vinden hun weg naar liefhebbers van klassiek tot ultra modern wonen. Decorontwerpers van beroemde restaurants en tv-programma’s maken meer en meer gebruik van de unieke en natuurlijke producten van “Van Lambert”. De sfeer in de showroom in Geffen moet je ervaren. De verrassende collectie is overweldigend en inspirerend voor de echte liefhebbers van binnen en buiten wonen. Het jaarlijkse “Real Stuff Theatre” is de gelegenheid om dit zelf te ervaren!

Beurzen binnenkort:

no event

TaylorWomens Star Shoes White All Converse Cheap Chuck PwOnkX80
TaylorWomens Star Shoes White All Converse Cheap Chuck PwOnkX80
1429203 Van Koop Bommel Bij Je Schoenen Herenschoenen KluTcF1J3

OVER ONS

Lambert de Groot verkoopt sinds jaar en dag huiden en vachten. Maar zijn bedrijf is veel meer dan een handel in gelooide producten. Hij werpt zich op als interieuradviseur, verzamelt mensen om zich heen die zijn ideeën vanuit hun eigen ambacht kunnen verwezenlijken en heeft zich inmiddels ook op de buitenruimte gestort. Maar in alles wat hij onderneemt, blijven de huiden en vachten waaraan hij lang geleden zijn hart verloor de verbindende factor. In hun pure vorm, als vloerkleed, als omhulsel van een poef of bijzettafel of als bekleding van een robuuste stoel.” Onze kracht is om op uw verzoek precies de huid te zoeken die in uw interieur past. De prijzen liggen tussen 150 en 325 euro, afhankelijk van de maat en de klasse van de huid. Vraag ons advies en/of stuur een foto van uw interieur, dan gaan wij op zoek naar de best passende huid voor u!

Clyde Court Basketbalschoenen Black HerenPuma Voor Disrupt 0mNn8wOyv

Impressie van onze jaarlijkse open dag
"Sfeer proeven in het Realstuff Theatre"

Foto impressie van “Realstuff Theatre” 2016

TaylorWomens Star Shoes White All Converse Cheap Chuck PwOnkX80

Facebook Posts

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190SchoenenWinter Wijdeman nl Sale 2018 Bij Pertini 7gIyYbvf6
Please refer to our Error Message Reference.
Greenwhite mens Adidas shoes Trainers Gazelle originals Linen DE2HI9

Op het gebied van houten tafels en maatwerk zijn er heel veel mogelijkheden bij ons.Nieuw en oud eiken, Suar boomstamtafels. Diverse houtsoorten uit verschillende werelddelen zoals gerecycled hout uit Colombia. Ook in het onderstel is een ruime keuze, zoals, staal of hout, landelijk of stoer.
Laat ons weten wat u graag zou willen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bekijk het filmpje hiernaast

Schoenen Adidas Wit Shop Zwart De Superstar Weare In MVSzLqGUp

Laatste nieuwe producten!

TaylorWomens Star Shoes White All Converse Cheap Chuck PwOnkX80

Klanten reacties:

TaylorWomens Star Shoes White All Converse Cheap Chuck PwOnkX80

Gisteren bij de Fam. de Groot geweest en een huid gekocht….staat prachtig!! Supermooi daar vooral als je iets hebt met Kenia en Zuid-Afrika. Is echt genieten….

Elly Arts

Vandaag bij Huiden &Vachten geweest bij Fam de Groot. Wij hebben daar koeihuid kussens besteld, ik ben benieuwd, over twee weken ophalen. We zijn super leuk geholpen door Lambert de Groot, een gezellige kerel met verstand van zaken, hij geeft super goed advies. Zal niet de laatste keer zijn dat we daar zijn geweest, ze hebben daar zoveel leuke spullen voor in en om het huis… ik word er gewoon hebberig van..Schoenen En Verzenden Dames Gratis Retourneren Vanharen Bij hQrCtsd

Ans Gevers

Zo blij met mijn retro koeienhuidfauteuiltje ,vandaag heel goed geslaagd en zo leuk benaderd door lambert. Ik mocht langs komen,terwijl ze eigenlijk gesloten waren. Wat een geweldig bedrijf en passie en sfeer.

Eveline van dongen
    <><>
Zoom Tennis Air Nike Tennisschoenen Grijsroze Winkels nl Ultra Dames wvmnN80

RTL4 – Lambert de Groot bij Herman Den Blijker

Herman den Blijker presenteert nu Restaurant School, Herrie in het hotel, Herrie XXL en Herrie in je Huiskamer. Als presentator is Herman den Blijker onder meer bekend van Kerst zonder Herrie, Herrie In De Keuken, Hermans Kookeiland, Enkele Reis Paradijs, Herman Helpt, Herrie Met Sterren, Herrie Gezocht, Herrie Aan De Horizon en Mijn Tent is Top. Onlangs was Herman den Blijker te gast bij Lambert de Groot in Geffen.

TaylorWomens Star Shoes White All Converse Cheap Chuck PwOnkX80

© 2018 HUIDEN EN VACHTEN ALL RIGHTS RESERVED.

TaylorWomens Star Shoes White All Converse Cheap Chuck PwOnkX80